تماس رستوران تهران

تلفن تماس فوری با رستوران:

-شماره تماس شعبه مرکز09112875773 فرزانه بناب-

رستوران-تهیه غذا بسیاری از افراد هستند که شاید چند شبی را در ماه تصمیم می گیرند با خانواده به رستوران بروند و غذای خود را در بیرون از خانه میل کنند،در این مطلب ویژگی های یک رستوران خوب را به شما می گوییم.با ما همراه باشید.

رستوران
منوی غذا روزانه رستورانقیمت غذا تومان
جلو کباب لقمه25،000
چلو کباب بدون استخوان20،000
چلو جوجه کباب با استخوان27،000
چلو جوجه کباب ترش27،000
چلو جوجه فسنجان27،000
زرشک پلو با مرغ سرخ کرده22،000
چلو شمالی22،000
لوبیا پلو و عدس پلو و استانبولی17،000
چلو قیمه و قرمه17،000
انواع نوشیدنی،ماست و زیتونقیمت مصوب

پیک غذا

یک رستوران خوب و مناسب چه ویژگی هایی دارد؟

یکی از تفریح های ما ایرانی ها غذا خوردن بیرون از منزل است.خیلی از خانواده ها با توجه به درآمدشان به سراغ رستوران های گران و ارزان قیمت می روند و ساعتی را در کنار عزیزانشان می گذرانند.غافل از اینکه باید برای انتخاب یک رستوران،به نکته های بسیاری به غیر از داشتن غذاهای خوشمزه توجه کرد.این ویژگی ها،همان موضوعی است که ما می خواهیم در صفحه پوستر این شماره به آنها بپردازیم و ۱۲ مورد از مهم ترین هایشان را برایتان بازگو کنیم.

توجه به اصول بهداشتی رستوران و تهیه غذا

رعایت اصول بهداشتی در کارکنان یک رستوران باید آنقدر مشهود باشد که مشتریان با یک بار آمدن به آنجا از این موضوع مطلع شوند.داشتن کلاه و دستکش و البته لباس های یکدست،تمیز و با رنگ روشن و پاک کردن سریع میز غذایی که پیش از این مشتری دیگری از آن استفاده کرده است،نکته های اولیه ای هستند که باید به آنها دقت کرد.آشچزخانه

آشپزخانه قابل رویت رستوران و تهیه غذا

رستوران هایی که آشپزخانه و بخش سرو غذایشان قابل مشاهده هستند و مشتری می تواند تمام کارهایی که برای تهیه غذا اجرا می شود ببیند،برای انتخاب مناسب تر هستند زیرا در این صورت کارکنان رستوران باید به نکته های بهداشتی و اصول حرفه ای آشپزی و سرو،بیش از پیش توجه کنند.

کارکنان مودب و پاسخگو رستوران و تهیه غذا

مناسب بودن سر و وضع کارکنان و پاسخگو بودن آنها در برابر مشتری از ویژگی های یک رستوران خوب است.آنها باید با کمال ادب و احترام به درخواست های مشتری پاسخ دهند و به شکایت های احتمالی آنها رسیدگی کنند.رعایت این نکته ها،ابتدایی ترین موارد در امر مشتری مداری در رستوران هاست.

تهیه پرس های غذایی به اندازه رستوران و تهیه غذا

یک رستوران خوب در مصرف مواد غذایی زیاده روی نمی کند و این ویژگی خود را به عنوان یک صفت ویژه به مشتری می شناساند.تمام پرس های سروشده در رستوران باید به اندازه یک فرد عادی باشد و در بشقاب با بهترین تزیینات در اختیار مشتری قرار گیرد به طوری که هم سیر شود و هم احساس پری نکند.

داشتن سیستم تهویه مناسب در رستوران و تهیه غذا

سیستم تهویه یک رستوران بسیار مهم است زیرا در غیر این صورت بوی انواع غذاها در سالن غذاخوری پخش می شود و باعث ناراحتی مشتری خواهد شد.

داشتن فضای مناسب در رستوران و تهیه غذا

محیط یک رستوران نباید آنقدر کوچک باشد که میز ها بیش از اندازه به هم نزدیک قرار بگیرند زیرا در این صورت مشتریان احساس ناامنی می کنند و نمی توانند با آرامش و راحتی غذایشان را میل کنند.کارکنان رستوران

حضور مسئول رستوران در کنار مشتریان در رستوران و تهیه غذا

حضور مسئول رستوران در جایی که مشتریان به صرف غذا می پردازند و پرس وجو از آنها درباره اینکه کیفیت و کمیت غذا موردپسندشان است یا نه،نشانه آن است که رستوران به مشتریانش اهمیت می دهد و همواره در پی بهتر شدن است.وجود فرم های نظرخواهی نیز می تواند نشانه ای از همین اهمیت قائل شدن برای مشتری باشد.

داشتن میزهای شیشه ای در رستوران و تهیه غذا

از آنجا که سطوح پلاستیکی آلودگی ها را به خود جذب می کنند،در یک رستوران مناسب باید میزهای شیشه ای وجود داشته باشد تا به راحتی تمیز شوند.به علاوه،از پارچ نباید برای سرو نوشیدنی ها استفاده کرد بلکه آنها باید وکیوم شده باشند و با همان بطری و نی سرو شوند زیرا استفاده از لیوان و پارچ احتمال انتقال آلودگی را بالا می برد.

رعایت تناسب در میان غذاها در رستوران و تهیه غذا

بیشتر غذاهای موجود در منوی رستوران ها،غذاهای سرخ شده،چیپسی یا بسیار چرب هستند.در حالی که در یک رستوران خوب هنگام تهیه منو باید تناسبی میان غذاهای گریل،سرخ شده،کبابی یا پخته در نظر گرفته شده باشد.این کار نشان می دهد رستوران به سلامت مشتریانش توجه دارد.در ضمن،اگر غذای جدیدی در منوی غذایی قرار داده شده است که به نظر می رسد مشتری آن را نمی شناسد،بهتر است یا مواد اولیه آن جلوی نامش ذکر شوند یا سفارش گیرنده رستوران با داشتن اطلاعات کافی،این غذا را به مشتری معرفی کند.

داشتن بشقاب های محاسبه شده در رستوران و تهیه غذا

بسیاری از رستوران ها از صفت «دوبل»برای برخی از غذاهایشان استفاده می کنند که این کار به غیر از اضافه دریافت کردن پروتئین و کربوهیدرات فایده دیگری ندارد.یک بشقاب مناسب،بشقابی است که ۵۰ درصد آن از سبزی ها،۲۵ درصد از مواد پروتئینی و ۲۵ درصد دیگر از غلات تشکیل شده باشد.

داشتن نور کافی و شلوغ نبودن در رستوران و تهیه غذا

داشتن نور کافی و شلوغ نبودن رستوران از دیگر ویژگی های یک رستوران خوب است که مسئولان آن باید به این نکته ها دقت داشته باشند.

سرو غذاهای سالم و مغذی در رستوران و تهیه غذا

در منوی غذای یک رستوران دوستدار سلامت،غذاهایی خوشمزه و سالم به چشم می خورد مثلا با در هم آمیختن مواد غذایی با کیفیت و مغذی،غذاهایی تهیه می کنند که مشتری تا به حال آنها را امتحان نکرده باشد اما با مصرف آنها مشتری همیشگی رستوران شود.برای این منظور داشتن یک آشپز خلاق و با تجربه و آگاه از ظرایف تغذیه ای بسیار مهم است.

تمام غذا با برنج صد 100% ایرانی مباشد

:Published Date:3/28/2024 1:12:02 PM
تلفن تماس فوری تماس رستوران تهران