رستوران دکتر هوشیار،تهیه غذای دکتر هوشیار ،رستوران دکتر هوشیار،تهیه غذای دکتر هوشیار در صد تخفیف پیک رایگان،-شماره تماس شعبه مرکز09112875773 فرزانه بناب-،ساعت کار از 9 صبح الی 23 شب آشپز مجرب،رستوران محدوده دکتر هوشیار،تهیه غذای محدوده دکتر هوشیار، رستوران منطقه دکتر هوشیار،تهیه غذای منطقه دکتر هوشیار،رستوران،تهیه غذای،تهیه غذا شرکت،تهیه غذا ادارات،تهیه غذا شرکت در دکتر هوشیار،تهیه غذا ادارات در دکتر هوشیار،تهیه غذا با نرخ اتحادیه،تهیه غذای خوب در دکتر هوشیار،آماده عقد قراردادبا شرکت ها و ازگان ها در دکتر هوشیار،آماده عقد قراردادبا شرکت ها و ازگان ها منزل،تهیه غذای خوب منزل،آماده پذیرایی از مهمانی ها و جشن های شما عزیزان می باشیم،آماده عقد قراردادبا شرکت ها و ازگان ها منزل در دکتر هوشیار،
رستوران-تهیه غذا بسیاری از افراد هستند که شاید چند شبی را در ماه تصمیم می گیرند با خانواده به رستوران بروند و غذای خود را در بیرون از خانه میل کنند،در این مطلب ویژگی های یک رستوران خوب را به شما می گوییم.با ما همراه باشید.
منوی غذا روزانه رستوران | قیمت غذا تومان |
جلو کباب لقمه | 25،000 |
چلو کباب بدون استخوان | 20،000 |
چلو جوجه کباب با استخوان | 27،000 |
چلو جوجه کباب ترش | 27،000 |
چلو جوجه فسنجان | 27،000 |
زرشک پلو با مرغ سرخ کرده | 22،000 |
چلو شمالی | 22،000 |
لوبیا پلو و عدس پلو و استانبولی | 17،000 |
چلو قیمه و قرمه | 17،000 |
انواع نوشیدنی،ماست و زیتون | قیمت مصوب |
یکی از تفریح های ما ایرانی ها غذا خوردن بیرون از منزل است.خیلی از خانواده ها با توجه به درآمدشان به سراغ رستوران های گران و ارزان قیمت می روند و ساعتی را در کنار عزیزانشان می گذرانند.غافل از اینکه باید برای انتخاب یک رستوران،به نکته های بسیاری به غیر از داشتن غذاهای خوشمزه توجه کرد.این ویژگی ها،همان موضوعی است که ما می خواهیم در صفحه پوستر این شماره به آنها بپردازیم و ۱۲ مورد از مهم ترین هایشان را برایتان بازگو کنیم.
رعایت اصول بهداشتی در کارکنان یک رستوران باید آنقدر مشهود باشد که مشتریان با یک بار آمدن به آنجا از این موضوع مطلع شوند.داشتن کلاه و دستکش و البته لباس های یکدست،تمیز و با رنگ روشن و پاک کردن سریع میز غذایی که پیش از این مشتری دیگری از آن استفاده کرده است،نکته های اولیه ای هستند که باید به آنها دقت کرد.
رستوران هایی که آشپزخانه و بخش سرو غذایشان قابل مشاهده هستند و مشتری می تواند تمام کارهایی که برای تهیه غذا اجرا می شود ببیند،برای انتخاب مناسب تر هستند زیرا در این صورت کارکنان رستوران باید به نکته های بهداشتی و اصول حرفه ای آشپزی و سرو،بیش از پیش توجه کنند.
مناسب بودن سر و وضع کارکنان و پاسخگو بودن آنها در برابر مشتری از ویژگی های یک رستوران خوب است.آنها باید با کمال ادب و احترام به درخواست های مشتری پاسخ دهند و به شکایت های احتمالی آنها رسیدگی کنند.رعایت این نکته ها،ابتدایی ترین موارد در امر مشتری مداری در رستوران هاست.
یک رستوران خوب در مصرف مواد غذایی زیاده روی نمی کند و این ویژگی خود را به عنوان یک صفت ویژه به مشتری می شناساند.تمام پرس های سروشده در رستوران باید به اندازه یک فرد عادی باشد و در بشقاب با بهترین تزیینات در اختیار مشتری قرار گیرد به طوری که هم سیر شود و هم احساس پری نکند.
سیستم تهویه یک رستوران بسیار مهم است زیرا در غیر این صورت بوی انواع غذاها در سالن غذاخوری پخش می شود و باعث ناراحتی مشتری خواهد شد.
محیط یک رستوران نباید آنقدر کوچک باشد که میز ها بیش از اندازه به هم نزدیک قرار بگیرند زیرا در این صورت مشتریان احساس ناامنی می کنند و نمی توانند با آرامش و راحتی غذایشان را میل کنند.
حضور مسئول رستوران در جایی که مشتریان به صرف غذا می پردازند و پرس وجو از آنها درباره اینکه کیفیت و کمیت غذا موردپسندشان است یا نه،نشانه آن است که رستوران به مشتریانش اهمیت می دهد و همواره در پی بهتر شدن است.وجود فرم های نظرخواهی نیز می تواند نشانه ای از همین اهمیت قائل شدن برای مشتری باشد.
از آنجا که سطوح پلاستیکی آلودگی ها را به خود جذب می کنند،در یک رستوران مناسب باید میزهای شیشه ای وجود داشته باشد تا به راحتی تمیز شوند.به علاوه،از پارچ نباید برای سرو نوشیدنی ها استفاده کرد بلکه آنها باید وکیوم شده باشند و با همان بطری و نی سرو شوند زیرا استفاده از لیوان و پارچ احتمال انتقال آلودگی را بالا می برد.
بیشتر غذاهای موجود در منوی رستوران ها،غذاهای سرخ شده،چیپسی یا بسیار چرب هستند.در حالی که در یک رستوران خوب هنگام تهیه منو باید تناسبی میان غذاهای گریل،سرخ شده،کبابی یا پخته در نظر گرفته شده باشد.این کار نشان می دهد رستوران به سلامت مشتریانش توجه دارد.در ضمن،اگر غذای جدیدی در منوی غذایی قرار داده شده است که به نظر می رسد مشتری آن را نمی شناسد،بهتر است یا مواد اولیه آن جلوی نامش ذکر شوند یا سفارش گیرنده رستوران با داشتن اطلاعات کافی،این غذا را به مشتری معرفی کند.
بسیاری از رستوران ها از صفت «دوبل»برای برخی از غذاهایشان استفاده می کنند که این کار به غیر از اضافه دریافت کردن پروتئین و کربوهیدرات فایده دیگری ندارد.یک بشقاب مناسب،بشقابی است که ۵۰ درصد آن از سبزی ها،۲۵ درصد از مواد پروتئینی و ۲۵ درصد دیگر از غلات تشکیل شده باشد.
داشتن نور کافی و شلوغ نبودن رستوران از دیگر ویژگی های یک رستوران خوب است که مسئولان آن باید به این نکته ها دقت داشته باشند.
در منوی غذای یک رستوران دوستدار سلامت،غذاهایی خوشمزه و سالم به چشم می خورد مثلا با در هم آمیختن مواد غذایی با کیفیت و مغذی،غذاهایی تهیه می کنند که مشتری تا به حال آنها را امتحان نکرده باشد اما با مصرف آنها مشتری همیشگی رستوران شود.برای این منظور داشتن یک آشپز خلاق و با تجربه و آگاه از ظرایف تغذیه ای بسیار مهم است.
تمام غذا با برنج صد 100% ایرانی مباشد
:Published Date:11/8/2024 4:50:06 AM